Головна Шоу-бізнес Сестра Меган Маркл починає проти герцогині нову війну

Сестра Меган Маркл починає проти герцогині нову війну

by admin

Незважаючи на рішення судді відхилити черговий позов без права подавати новий, Саманта Маркл та її адвокати не збираються опускати руки і хочуть змусити Меган відповісти за свої слова.

59-річна Саманта Маркл, рідна сестра герцогині Сассекської за батьком, має намір продовжити боротьбу з Меган Маркл, яку звинувачує в наклепі, і знову звернутися до суду. За її словами, дружина принца Гаррі під час скандального інтерв’ю Опрі Вінфрі 2021 року і в телесеріалі «Гаррі і Меган» у грудні 2022 року виставила її безпринципною людиною, повідомляє Evening Standard .

Жінка подає апеляцію на рішення суду, яке відхиляє її позов про те, що Меган показала її як «брехливу, расистську, шукачку слави», зруйнувавши імідж сестри «публічно і в світовому масштабі». Подібні слова призвели до того, що Саманта досі не може працювати або навіть насолоджуватися буденними справами, як-от похід до продуктового магазину, без засуджень.

У березні суддя Флориди Шарлін Едвардс Ганівелл заявила, що місіс Маркл «не змогла вказати жодних заяв, які могли б підтвердити позов про наклеп». Він був відхилений з упередженням, що означало, що його не можна було просто подати повторно. Однак юридична команда Саманти сповнена рішучості обійти це рішення. Її адвокати стверджують, що суддя Ганівелл не взяла до уваги наклеп, створений шляхом замовчування фактів.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини