Головна Шоу-бізнес Принц Вільям приховав від Кейт Міддлтон великий секрет (фото)

Принц Вільям приховав від Кейт Міддлтон великий секрет (фото)

by admin

Пара заручилася у 2010 році в Кенії. Кетрін отримала особливу реліквію королівської родини.

Принц Вільям приховав від Кейт Міддлтон великий секрет, який згодом здивував принцесу. Про це пише Mirror.

Майбутнє королівське подружжя заручилося в листопаді 2010 року під кенійським сонцем, де принц Вільям зробив пропозицію каблучкою з сапфіром, яка колись прикрашала палець його матері принцеси Діани.

«Це місце, куди мій батько відвів мене і мого брата невдовзі після того, як наша мати померла. І коли вирішували, де краще зробити пропозицію Кетрін, я не міг придумати більш підходяще місце, ніж Кенія, щоб стати на одне коліно», — зізнавався син короля Чарльза ІІІ.

Зокрема, Вільям пригадав, що таємно тримав перстень матері у своєму рюкзаку цілих три тижні до моменту пропозиції, жартуючи: «Я знав, що якщо ця річ зникне, у мене будуть великі проблеми».

Під час одного з інтерв’ю, коли Кейт Міддлтон запитали про перспективу вторгнутися в спадщину покійної принцеси Діани, вона зізналася: «Так, я роблю це».

А принц Вільям швидко став на її захист із заспокійливими словами: «Однак тиску немає. Немає тиску, як сказала Кейт, це стосується того, щоб створити власне майбутнє. Ніхто не намагається зайняти місце моєї матері».




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини