Головна Шоу-бізнес Принц Гаррі прилетів до Великобританії після оголошення діагнозу короля Чарльза ІІІ

Принц Гаррі прилетів до Великобританії після оголошення діагнозу короля Чарльза ІІІ

by admin

Герцог Сассекський вирушив до Великобританії, щоб возз’єднатися зі своїм батьком, королем Чарльзом III, після оголошення про те, що той має рак. Гаррі прибув без дружини, Меган Маркл, та їхніх дітей: 4-річного Арчі та 2-річної Лілібет.

Королівські експерти поки що не дають відповіді, де зупиниться принц Гаррі, адже котедж Фрогмор тепер закритий з того часу, як родина герцогів змінила рідну домівку на особняк у Монтесіто, Каліфорнія.

Востаннє принц літав до Великобританії у вересні минулого року на церемонію вручення премії Well Child Awards, і тоді він зупинявся у готелі. І з батьком-королем теж не бачився.

Інсайдери стверджують, що король особисто зв’язався з синами, щоб повідомити про свій діагноз до того, як про нього оголосив Букінгемський палац. Інформатор повідомив, що Гаррі вирішив приїхати до Великобританії якнайшвидше, щоб бути поруч зі своїм батьком. Експерти припускають, що така екстрена поїздка Гаррі «вказує на серйозність» стану короля.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини