Головна Шоу-бізнес Орландо Блум страждає через перепади настрою у Кеті Перрі

Орландо Блум страждає через перепади настрою у Кеті Перрі

by admin

Хоч би як Орландо Блум і Кеті Перрі не радували фоловерів сонячними фото, за кадром все не так. Співачка має творчу кризу, і вона відіграється на коханому.

Музичне повернення Кеті Перрі з синглом «Woman’s World» виявилося невдалим. Вона зіткнулася з негативною реакцією шанувальників, які назвали його «крінжовим сміттям». Не пробачили їй і співробітництва з продюсером Dr. Luke, якого співачка Кеша звинуватила у насильстві.

За це розплачується Орландо Блум. Джерело з оточення зіркової пари говорить, що він зазнає труднощів через емоційні гойдалки обраниці.

«Орландо намагається підняти їй настрій шикарною відпусткою, але вона не налаштована веселитися та розслаблятися. Бідолашний хлопець несе на собі величезний тягар», — повідомив співрозмовник Radar Online.

Інсайдер зазначив, що Перрі намагається не показувати свого стану на публіці, але дуже сильно панікує через ситуацію, що склалася. Проблеми виникли не лише з піснею, а й з кліпом «Woman’s World». Його розкритикували за сексизм та вульгарність. А зйомки музичного відео на іншу пісню взагалі викликали проблеми із законом. Виявляється, його знімали на заповідному пляжі без дозволу.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини