Головна Шоу-бізнес Ольга Сумська показала себе в новому образі

Ольга Сумська показала себе в новому образі

by admin

57-річна народна артистка України Ольга Вʼячеславівна Сумська завдяки своїй професії може перевтілитись в будь-яку героїню. В кіно вона гарно виглядала в статусі коханої наложниці султана Сулеймана Пишного. На сцені театру може зіграти і справжню українську панянку в національному вбранні.

В своїй Stories Instagram Ольга Сумська показала саме таку світлину – в українській вишиванці, з червоним намистом на шиї та пишною косою-бубликом, як в самої Юлії Тимошенко.

Для спектаклю “Наші Кайдаші” артистка вбралася у вишиванку білого кольору з квітковими мотивами на рукавах та в області декольте. В малюнку на вишиванці Ольги Сумської присутній традиційний український орнамент в чорних, червоних, зелених та жовтих кольорах. Артистка доповнила сценічний образ джинсами, яскравим макіяжем, сріблястим та червоним дрібним намистом. А ще – розкішною та пишною косою-бубликом.

Відомо, що театральна вистава “Наші Кайдаші”, заради якої Сумська приміряла на себе образ розкішної української панянки, проходила в Чернівцях. Сюжет цієї дивовижної історії розповідає про пригоди родини Кайдашів. Чудово театральна вистава, в якій окрім Ольги Сумської грають й інші популярні українські артисти: Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко, Володимир Горянський, Богдан Осадчук та інші.

Акторська група під керівництвом режисера Євгена Олійника наразі гастролює з виставою по містах України.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини