Головна Шоу-бізнес Наталія Мосейчук отримала заочний вирок у РФ до 5 років колонії і висловилася з цього приводу

Наталія Мосейчук отримала заочний вирок у РФ до 5 років колонії і висловилася з цього приводу

by admin

Українська ведуча Наталія Мосейчук відреагувала на новину про те, що суддя Басманного суду у Москві Євгенія Козлова заочно засудила її до 5 років колонії у справі про порушення ненависті та ворожнечі до громадян РФ.
На своїй сторінці в інстаграмі зірка каналу 1+1 заявила, що цей термін — «зведення давніх рахунків», оскільки ще 10 років тому вона активно виступала проти анексії Криму. Проте офіційно її заочно судили за звернення до дружин та матерів російських льотчиків після скидання бомб на маріупольський театр.

«Так званий “російський суд” вигадав мені звинувачення і, одразу, покарання — 5 років колонії. В березні 2022 після страти дітей в маріупольському театрі я закликала дружин і матерів російських льотчиків готувати чорні хустки. Переконана, що вони вже відносили жалобу. Бо воєнні злочинці, що скинули бомби на беззахисних українців вже зазнали кари і помсти. Тому цей «вирок і термін» мені — зведення давніх рахунків. Ще з 14 го- самого початку війни. Коли я закликала не віддавати Крим і воювати за свій шмат землі», — зазначила Наталя.

Мосейчук додала, що російські суди не мають сили в цивілізованому світі і їхня головна мета — залякати громадян України. На думку ведучої, РФ може перемогти лише у тому випадку, якщо українці забудуть неодноразове знищення нашої державності. Проте, знаменитість упевнена, що країні-агресорці судилося розвалитися.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини