Головна Шоу-бізнес Мерайя Кері знала, що її сестра помирає, але відмовилася від зустрічі

Мерайя Кері знала, що її сестра помирає, але відмовилася від зустрічі

by admin

Мерайя Кері проігнорувала повідомлення про те, що її сестра помирає. Вони так і не встигли помиритися через роки роз’єднання.

У житті яскравої 55-річної співачки багато темних плям. Особливо помітним це стало минулими вихідними. Вона одночасно втратила матір та сестру.

Виражаючи скорботу від втрати близьких, зірка сказала про почуття втрати та любов до них. Водночас у її оточенні кажуть, що співачка не надто прагнула підтримувати стосунки зі своєю родиною.

Свої останні роки сестра Мерайї, Елісон, провела у хоспісі. Знаменитість чудово про це знала, але так і не відвідала її.

«Телефонний дзвінок чи відеозв’язок означали б так багато для Елісон, але їх не було. Вона запитувала себе, чи приїде Мерайя чи хтось із її родичів на її похорон», — сказав друг Елісон, Девід Бейкер, в інтерв’ю The Sun.

Мерайя віддалилася від своєї сестри та брата Моргана, коли у 2020 році випустила мемуари «Значення Мерайї Кері», що спонукало її близьких подати на співачку до суду за наклеп та навмисне заподіяння емоційного стресу.

Згідно з судовими документами, Елісон боролася з алкогольною залежністю та іншими проблемами зі здоров’ям. Після вторгнення до будинку у 2015 році вона отримала черепно-мозкову травму, а також проблеми із зором та короткочасною пам’яттю. Ще вона страждала від проблем із хребтом та травленням.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини