Головна Шоу-бізнес Меган Фокс у «голій» сукні-кольчузі розчарувала шанувальників (фото)

Меган Фокс у «голій» сукні-кольчузі розчарувала шанувальників (фото)

by admin

«Голі» сукні на публічних заходах та червоних доріжках вже нікого не дивують, але часом зірки переходять межу «надто» і залишають своїми образами неоднозначне враження. Так сталося з Меган Фокс.

Зірка не відвідала саму премію «Греммі», але з’явилася на вечірці Jam for Janie Grammy Awards, присвяченій перегляду церемонії вручення музичних нагород у дуже відвертому вбранні. Зірка не стала обмежувати себе і долучилася до тренду на naked dresses. Напівпрозоре плаття-кольчугу, яке не приховує буквально нічого, Меган носить з екстремальними підборами в колір і об’ємною чорною шубою. Шанувальники розділилися на два табори: деяким сподобалися такі експерименти Фокс, але більшість таки не оцінила її образ. Хтось вважає, що вона стала схожа на свого нареченого Machine Gun Kelly, якого, до речі, навіть не було з нею на вечірці, а комусь її плаття просто видалося несмаком.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини