Головна Шоу-бізнес Колишня Остапчука відповіла на чутки про безплідність

Колишня Остапчука відповіла на чутки про безплідність

by admin

Колишня дружина ведучого Володимира Остапчука — Христина Горняк — відповіла на чутки про те, що шоумен розлучився з нею через безплідність.

На сторінці в Instagram блогерці написали: «Але вже всім стало зрозуміло, що дітей ви не можете мати…тому Вова вас лишив».

У відповідь жінка опублікувала результат аналізів і зазначила, що повністю здорова.

«Хто каже, що я старенька і вже безплідна, хочу сказати, що я ще ого-го, мій АМГ (антимюллерів гормон) навіть трішки вище норми. Лікарі задоволені, і я теж. Все, що я в майбутньому хочу зробити, це тільки тому, що я не хочу хвилюватися, а не тому, що маю показання. І це говорить про те, що відкладене материнство — класна штука, якщо наразі ви не маєте можливості стати мамою», — пояснила Христина.

Натомість порадила хейтерам займатися своїм життям.

«Яке в нас інколи зле суспільство. Уявіть, якби я була обмежена за здоров’ям і репродуктивній функції або ще щось. Отримавши таке повідомлення, могла б дуже засмутитись…», — підсумувала Горняк.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини