Головна Шоу-бізнес Колишній друг Олега Винника пояснив, чому співак усіх кинув в найскладніший момент

Колишній друг Олега Винника пояснив, чому співак усіх кинув в найскладніший момент

by admin

Наприкінці весни відомий продюсер, співак Геннадій Вітер дав інтерв’ю про свого колишнього друга, музичного виконавця Олега Винника. Той після початку повномасштабної війни виїхав до Берліну (Німеччина) і дав лише одне інтерв’ю.

Хто із зірок, покинувши Україну, розчарував вас найбільше?

У новому інтерв’ю Вітер додав нові факти про Винника, на повернення якого чекають деякі “вовчиці” (так самі себе називають його шанувальниці). За словами Вітера, в нього було і є одне запитання до фанаток співака-втікача Про це Інформатор-Україна дізнався на Guildhall.

“Вас кинули в найскладніший момент. Я не розумію, як кумир мільйонів, людина, яка мала доступ до тисячі сердець, яка мала великий вплив і чиє слово чекали на самому початку війни, ти просто нічого не робиш. Тебе просто не має, ти просто зник і ти кидаєш. Може це не дуже правильно сказати, але я не розумію, коли люди їхали зі своїх домівок і залишали своїх домашних улюбленців. А тут ще складніше. Це саме ті люди, які тобі повірили, які тебе піднесли на п’єдестал і зробили суперзірку. І ти мовчиш, нічого не робиш”, – зазначив Геннадій.

За словами Вітера він знає про хворобу Винника, про яку той розповідав у своєму єдиному інтерв’ю. Діагноз свій Олег не розкрив. Не став цього робити й Геннадій. Лише зазначив, що хвороба не є смертельною. Судячи з інтерв’ю Вітера, він на Винника зла не тримає.

“Щиро бажаю йому здоров’я, творчої наснаги, натхнення і знайти в собі сили повернутися. Просто не знаю, наскільки його повернення до України хтось чекає“, – зауважив Вітер.

Ведуча поцікавилась, чому саме так Винник вчинив. Адже він, на відміну, зокрема, від зрадниць Повалій та Ані Лорак, ніколи не орієнтувався на російський ринок. У Вітера знайшлась і на це відповідь.

“Давай не забувати, що артист – це верхівка айсберга і є завжди команда. Думаю, що дуже велика була проблема – команда робила все можливе, щоб він відчував себе справжньою зіркою і не знав того, що відбувається у світі. Коли ми з тобою беремо телефони в руки і заходимо в Google, що ми з тобою дивимося? Думаю, що будуть дуже багато посилань на різні ресурси, ми отримуємо інформацію. А ти знаєш, що в нього в телефоні? Один запит – Олег Винник. Вважаю, що тут теж велика проблема команди”, – зізнався Вітер.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини