Головна Шоу-бізнес Холлі Беррі програла суд колишньому чоловікові у справі про їхнього сина

Холлі Беррі програла суд колишньому чоловікові у справі про їхнього сина

by admin

57-річна актриса з’ясовує стосунки з екс-чоловіком, Олів’є Мартінесом. Холлі Беррі намагалася через суд змусити колишнього чоловіка пройти психотерапію щодо спільного виховання їхнього сина Масео, але їй це не вдалося, пише Daily Mail.

Згідно з рішенням про опіку, 10-річна дитина живе з понеділка по середу з матір’ю, а з середи по п’ятницю – з батьком, а вихідні батьки проводять з нею по черзі. Артистка днями заявила, що екс-чоловік відклав їхню узгоджену в травні терапію щодо вирішення конфліктів, щоб взяти відпустку на літо.

Спочатку Холлі та Олів’є мали проконсультуватися з психотерапевтом поодинці, а потім пройти як мінімум шість спільних сеансів у термін до 14 червня. За словами зірки, відсутність Мартінеса на терапії перешкоджає розвитку та інтересам Масео. Нібито він залучає дитину до їхніх суперечок і намагається налаштувати сина проти мами.

У свою чергу, актор стверджує, що колишня дружина домагається від нього повного підпорядкування, використовуючи своє багатство та команду юристів. Чоловік попросив відкласти терапію до вересня, оскільки липень провів у рідній Франції, а у серпні планував подорож з братом. Холлі Беррі відзначала, що сеанси проводяться в Zoom, і ніяк не порушують плани колишнього чоловіка.

У результаті суддя відхилив клопотання актриси, пославшись на «відсутність невідкладних обставин». Зірці так і не вдалося змусити Ольв’є дотримуватись графіка, викладеного в угоді.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини