Головна Шоу-бізнес Гвен Стефані спростувала чутки про розлучення і розповіла про труднощі у шлюбі

Гвен Стефані спростувала чутки про розлучення і розповіла про труднощі у шлюбі

by admin

Гвен Стефані та її чоловік-музикант Блейк Шелтон познайомилися на зйомках популярного вокального телешоу 10 років тому, коли вона приєдналася до The Voice («Голос»), як суддя, у 2014 році. Вони почали зустрічатися в листопаді наступного року після того, як артистка завершила розлучення з колишнім чоловіком, Гевіном Россдейлом, і одружилися на ранчо в Оклахомі в липні 2021 року, після 7 років стосунків.

У нещодавній розмові з Nylon, присвяченій довгоочікуваному возз’єднанню гурту No Doubt на фестивалі Coachella, Гвен розповіла про принципи, які підтримують її шлюб міцним навіть у часи тривоги та сумнівів. Згадуючи той день, коли вона написала пісню “Purple Irises” – її дует із чоловіком, вона зізналася, що це був складний етап.

«Я переживала ті часи, коли запитувала себе: «О, чорт забирай, я старію? Я досі мила?» У відносинах, навіть незважаючи на те, що я знаю правду про те, що відбувається, я все одно створюю драму у своїй голові через невпевненість у тому, що може статися. Я була параноїком», — зізналася зірка.

Артистка зазначила, що вона проговорювала переживання з чоловіком. І Шелтон підтримав кохану:


«У нас обох є невпевненість, — додала Блейк. — Це розмови, які ми з ним ведемо: «Ти любитимеш мене, коли я зістарюся, або якщо я забуду, хто я?», — сказала вона, цитуючи рядки їхньої спільної пісні.

Тим не менш, Гвен заявила, що секрет шлюбу в тому, що «вона закохана у свого найкращого друга».

«Все це нісенітниця в моїй голові, от і все! Я надто багато думаю. Коли ви закохані і у вас справді спільні цінності, ніхто не зможе до нас дістатися. Ви можете говорити все, що хочете, — я маю на увазі, що тиждень тому ми знову «розлучалися», але це все повна нісенітниця», — підсумувала зірка.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини