Головна Шоу-бізнес Дженніфер Лопес — 55: найяскравіша фотосесія світової зірки

Дженніфер Лопес — 55: найяскравіша фотосесія світової зірки

by admin

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес відзначає 55-річчя. Вона одна найбільш високооплачуваних акторів. Заробіток селебріті складає понад $47,5 млн.

Gazeta.ua зібрала найяскравіші фотосесії зірки та цікаві факти про її особисте життя.

У 1997-му Дженніфер одружилася з офіціантом-кубинцем Охані Ноа, якому вдалося втекти з «острова свободи». Пара познайомилась в одному з ресторанів Маямі, весілля широко висвітлювала преса. Лопес придбала чоловіку ресторан, але в березні 1998 року подружжя розбіглося.

2001-го артистка одружилася з Крісом Джаддом, але вже наступного року розлучилася з ним. З 2002-2004 була заручена з Беном Аффлеком, але спільне життя не склалося.

Того ж 2004 року Джей Ло одружилася зі співаком Марком Ентоні, а через чотири роки народила двійнят — сина Макса та доньку Еммі.

2011-го Лопес і Ентоні оголосили про намір розлучитися через важкий період. Пара офіційно оголосила про розрив через три роки.

У квітні 2021-го з’ясувалося, що Лопес і Аффлек знову зустрічаються. Зірка підтвердила стосунки через декілька місяців, а 2022-го оголосила про їхні другі заручини через 20 років після першої пропозиції. Пара одружилася в Лас-Вегасі.

У червні цього року почали поширювати чутки про розлучення зіркового подружжя. Джей Ло і Аффлек офіційно не оголосили про розрив, але виставили на продаж свій будинок, який придбали у горах Лос-Анджелеса над Беверлі-Хіллз минулого року за $60 млн.

Крім цього у ЗМІ зазначалося, що артистка налаштована відсудити в колишнього половину статків, які оцінюються в $150 млн. На публіці пара не з’являється разом і навіть річницю весілля вони «відсвяткували» на відстані.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини