Головна Шоу-бізнес Дональд Трамп неоднозначно висловився про Тейлор Свіфт

Дональд Трамп неоднозначно висловився про Тейлор Свіфт

by admin

Дональд Трамп і Тейлор Свіфт навряд чи колись стануть друзями, що не заважає першому високо оцінювати талант та зовнішність співачки. Екс-президент США, який спробує брати участь і в нинішніх передвиборних перегонах, незважаючи на гучні звинувачення у фінансових злочинах, у 2023 році дав інтерв’ю виданню Variety, де відверто висловився про одну зі своїх головних супротивників Тейлор Свіфт. Розмова була опублікована лише минулого понеділка, 10 червня.

«Має чудові зіркові якості, — визнає 77-річний Трамп. — Це дійсно так. Я вважаю її дуже гарною. Надзвичайно красивою. І я чув, що вона дуже талановита. Але проблема у тому, що вона лібералка. Мабуть, їй не подобається Трамп».

Трамп, який сам є переконаним республіканцем та найяскравішим представником партії, зазначив, що насправді «погано знайомий» з творчістю Свіфт.

«Чи вона не лібералка і це просто гра? Чи справді лібералка? Тоді мене дивує, як зірка кантрі, яка транслює ліберальні погляди, може бути настільки успішною», — дивується політик.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини