Головна Шоу-бізнес Дочка Бреда Пітта вирішила відмовитися від його прізвища після травмуючих подій

Дочка Бреда Пітта вирішила відмовитися від його прізвища після травмуючих подій

by admin

Для багатьох залишається загадкою, чому Шайло Джолі-Пітт вирішила попрощатися з батьківською частиною прізвища. Дівчина планувала перебратися до нього після повноліття, але раптово змінила рішення.

Виявляється, в історії батька і дочки все ж таки був поворотний момент. Про це розповів адвокат Шайло, Пітер Левін. Нещодавно ЗМІ опублікували офіційне повідомлення про те, що дівчина змінює прізвище. Юрист попросив не робити із цього сенсації. Він пояснив, що Шайло сама не робила жодних заяв, але публікація потребує протоколу.

«Це офіційне повідомлення було опубліковане в Los Angeles Times, як і належить. Нагадую, що йдеться про молоду людину, яка прийняла незалежне і важливе рішення після хворобливих подій і просто слідує судовому процесу», — розповів Левін Page Six.

Після завершення всіх процедур зіркова спадкоємиця стане Шайло Нуваль Джолі. Нагадаємо, дівчина оголосила про своє рішення у день повноліття та одразу ж подала офіційну заяву.

Користуватися прізвищем Бреда Пітта відмовилися і неповнолітні Вів’єн та Захара, але юридично вони досі «Джолі-Пітт».




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини