Головна Шоу-бізнес Белла Хадід переїхала в трейлер заради коханого-ковбоя

Белла Хадід переїхала в трейлер заради коханого-ковбоя

by admin

27-річна супермодель щаслива у стосунках з професійним вершником Аданом Бануелосом. 35-річний ковбой поділився подробицями їхнього роману в подкасті «Along For the Ride». Він заявив, що Белла Хадід жила разом з ним у трейлері.

Спортсмен назвав зірку подіумів «простою людиною» і зізнався, що на початку їхніх стосунків модель переїхала до нього в будинок на колесах. Він зазначив, що «матеріальне для неї неважливе – чи принаймні не на першому місці». За словами Адана, він переживав, що Белла не зможе прийняти його спосіб життя, але помилився, і був цьому дуже радий.

«Вона була такою послідовною, такою надихаючою, позитивною і теплою з усіма, кого вона зустрічала, вона допомагала з кіньми і таке інше – це просто неймовірно», — розповів коханий знаменитості.

Він додав, що Белла зробила у трейлері «п’яте колесо, на щастя».

Наїзник сказав, що для Хадід було важливо зрозуміти його спосіб життя від початку, перш ніж вивести їхні стосунки на новий рівень.

Хоча пара деякий час жила в трейлері, Бануєлос повідомив, що Хадід нещодавно купила власний будинок у Техасі:

«Я працюю над будівництвом будинку, це займе у мене деякий час. Але вона купила те, що стало для неї гарною інвестицією».




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини