Головна Шоу-бізнес Анна Неплях у леопардовому бікіні показала, як засмагає на французькому курорті

Анна Неплях у леопардовому бікіні показала, як засмагає на французькому курорті

by admin

Міс «Всесвіт Україна-2021» Анна Неплях влаштувала відверту фотосесію на французькому пляжі.

На кадрах, опублікованих в Instagram, модель позувала в леопардовому бікіні та жовтому костюмі.

Образ доповнила босоніжками на масивній платформі, капелюхом, вишуканими прикрасами та сонцезахисними окулярами.

«Кожного року ми з батьками їздили на море. Скільки себе памʼятаю з дитинства, стільки морів не порахувати за моє життя. Ці збори перед подорожжю, коли ти набираєш речей на всі випадки життя, а потім половину не ношеного розкладаєш з сумки назад після подорожі. Ми подорожували на машині, тому мама умудрилася скласти все з собою, від ножів, парасольок, гумових матраців, купи аптечки, щось ще й з їжі, до теплих речей, бо всяке може бути…», — почала свою історію Анна.

Додала, що найбільше пам’ятає день до зборів.

«І як ми саме о третій ночі виїжджали з Дніпра до Азовського моря — тато за кермом, мама поруч, а ми, дівчатами на задньому в лежачому положенні. Саме завдяки цьому я можу спати будь-де при будь-яких обставин… Але тоді ми не спали — жага вже зранку подихати морем, відчути літо наповну і просто не вилазити з моря до посиніння, ні, до почорніння губ, полонила більше, ніж необхідність у сні», — продовжила блогерка.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини