Головна Шоу-бізнес Анджеліна Джолі отримала перемогу над Бредом Піттом

Анджеліна Джолі отримала перемогу над Бредом Піттом

by admin

48-річна Анджеліна Джолі здобула юридичну перемогу над колишнім чоловіком Бредом Піттом у судовому розгляді у справі французької виноробні Chateau Miraval. За інформацією Entertainment Tonigh, суддя відхилив п’ять із семи позовів у скарзі, яку Пітт подав під час слухань у Лос-Анджелесі минулого тижня.

«Суддя відхилив більшість позовів містера Пітта, оскільки вони не мають юридичної основи. Позов Пітта ніколи не стосувався ділового спору. Натомість ідеться про його спроби приховати серйозні зловживання, і ми раді, що суддя відхилив таку велику частину скарги містера Пітта», — заявив адвокат Джолі Пол Мерфі.

Натомість Пітт домігся прогресу на слуханнях щодо майна минулого тижня в Екс-ан-Анжелесі, Прованс (Франція), оскільки він «здобув перемогу у французькому суді минулого тижня» у зв’язку з рішенням за документами, вилученими владою під час рейду в березні 2022 року.

«Цьому судовому розгляду належить пройти довгий шлях, але наразі імпульс, безумовно, на боці Бреда», — сказав виданню інсайдер. Це рішення стало третім позитивним для Пітта.

«За останні місяці він здобув три перемоги в суді в трьох різних юрисдикціях: Люксембурзі, США, а тепер і у Франції. Відтоді, як почалося це вороже поглинання, він чітко дав зрозуміти, що над ним не будуть знущатися, і він мав це на увазі», — пояснив інформатор.


Нещодавня постанова була пов’язана з рейдом на виноробню в березні 2022 року, під час якого чиновники, розмахуючи ордером на обшук, заволоділи документами і комп’ютером у зв’язку зі звинуваченнями на адресу фірми російського олігарха Юрія Шефлера Nouvel у «належних злочинах і нецільовому використанні активів компанії», повідомляє видання з посиланням на документи у справі.

Відповідно до французького законодавства, компанії, які беруть участь у судових процесах, можуть отримати дозвіл суду на отримання доказів від сторін, проти яких вони подають позов, спільно з призначеними судом посадовими особами.

Видання повідомило, що у цій справі окремий суд згодом скасував вищезгадане рішення, наказавши «залишатися замкненими й опечатаними» в очікуванні подальших розпоряджень суду.

Суддя Валері Джерард заблокувала Шефлеру і його компанії Nouvel доступ до матеріалів, вилучених під час рейду. Вона заявила, що як «непрямий акціонер» Nouvel «не мав юридичних прав» запитувати доступ до документів, які перебувають на зберіганні у посадових осіб французької фірми Пітта SA Chateau Miraval.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини