Головна Шоу-бізнес Американсько-український син Влада Ями кардинально змінив імідж у свої 9 років

Американсько-український син Влада Ями кардинально змінив імідж у свої 9 років

by admin

Влад Яма разом зі своєю дружиною Лілією та сином Леоном переїхали на початку повномасштабного вторгнення до США, не поверталися до України та навіть забрали до себе рідних. Сім’я не планує повертатися в Україну та будує кар’єру вже у Маямі.

Сім’я перший час допомагала українцям, приходили на благодійні заходи, волонтерили, збирали коробки з посилками на допомогу біженцям, про це все показувала у своєму блозі дружина Влада Ями. Проте, зараз вже сам хореограф іноді не розуміє, чи залишається він досі українцем.

У своєму блозі Яма неодноразово писав та розмовляв російською, проте все одно намагається не забути рідну українську мову та продовжує писати на ній, після засудження прихильників.

Нещодавно сім’я Ями відвідувала благодійний захід, який проводили українці в США – благодійний забіг, вхід на котрий – донат українським захисникам. Тоді хореограф пробіг разом з дружиною, сином та друзями.

Зараз Яма будує поступово кар’єру наново, набирає нових прихильників в Америці, навчає людей танцями, працює хореографом як для приватних уроків, так і для групових – де зараз активно бере участь його дружина Лілія.

Сину Влада Ями вже 9 років і він також не відстає від батька, хоче бути популярним та яскравим хлопчиком, на якого будуть звертати увагу всі навколо.
Хлопчик вже встиг знятися навіть в американському фільмі в минулому році, чим поділилась сама матуся і показала, як дружньо вся родина відвідала прем’єру фільму в Холлівуді, штаті Флоріда.

Яка саме роль дісталась синові Влада – невідомо, проте майбутня зірка тоді встиг потрапити навіть на обкладинку фільму. Можемо припуститися, що він був однолітком та другом головних героїв.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини