Головна Шоу-бізнес «Нікуди вона не дінеться»: колеги по сцені висловилася про Klavdia Petrivna, яка розсекретила свою особистість

«Нікуди вона не дінеться»: колеги по сцені висловилася про Klavdia Petrivna, яка розсекретила свою особистість

by admin

Клавдія Петрівна — найбільш таємнича виконавиця 2024 року, яка тривалий час ховала своє обличчя, нарешті розсекретила своє ім’я. На своєму першому сольному концерті в Палаці спорту дівчина розкрила свій таємничий образ і нарешті підтвердила чутки, що під маскою ховається 19-річна Соломія Опришко. Одразу після концерту в мережі активно почав сипатися хейт в бік молодої виконавиці. Причиною цьому стала зовнішність дівчини та її образи на концерті.

Попри критику, все ж Клавдія Петрівна досі займає високі сходини в всеукраїнських чартах. Фокус підготував підбірку думок колег Клавдії Петрівни по сцені, які висловилася про її образ та можливість втрати популярності, через те, що вона назвала своє справжнє ім’я.

Так, реп-виконавець Яша НКНКТ зізнався, що не знайомий особисто з Соломією Опришко, однак як почалася тема щодо викриття, хто ж така Клавдія Петрівна, то він одразу зрозумів.

«Мені сподобалось як все було пропрацьовано навколо її образу і респект всім хто працював над створенням цієї загадки, тому що крім загадковості був присутній реальний стиль, але на мою субʼєктивну думку треба було і далі триматися цієї концепції і далі грати з нею, адже в творчості завжди повинно бути щось особливе й неповторне. Проте головне, щоб артисту було комфортно, тому бажаю успіху», — висловився Яша НКНКТ.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини