Головна Новости У Запоріжжі дітей біженців розважають виставкою (Фото)

У Запоріжжі дітей біженців розважають виставкою (Фото)

by admin

01Діти біженців із зони АТО відвідали виставку створену співробітниками ГУ ГСЧС в Запорізькій області.

Сьогодні, 17 липня, пожежно-рятувальну виставку Головного управління ГСЧС України в Запорізькій області відвідали переселенці з міста Донецьк.

Рятувальники для гостей провели екскурсію, показали навчальні фільми та історичні експонати. Щоб відвернути увагу переселенців від пережитого у себе вдома, у дітей була можливість взяти участь у пожежно-рятувальної вікторині, після чого вони отримали пам’ятні сувеніри, тематичні листівки та кишенькові календарі.


З 26 червня на базі Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Запорізькій області працює територіальний штаб з прийому переселенців.

Для рятувальників допомога постраждалим від бойових дій на Донбасі стала одним з головних пріоритетів. За весь час роботи штабу прийнято 4551 осіб із зони АТО. Тільки за останню добу регіональний штаб зареєстрував 232 людини, повідомляє прес-служба ГСЧС України в Запорізькій області.

02 (1) 03 041 05 06



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини