Головна Зрада обернулася кривавою драмою в запорізькому селі

Зрада обернулася кривавою драмою в запорізькому селі

by admin

640x480xhttp-3A-2F-2Fimage.newsru.com-2Fpict-2Fid-2Flarge-2F1477156_20120607184056.gif.jpg.pagespeed.ic.ldvta_C-EkСпівробітники сектору карного розшуку Веселовського райвідділу ГУМВС України в Запорізькій області розкрили по «гарячих слідах» замах на життя двох жителів одного із сіл району, повідомили сьогодні в ВЗГ ГУМВС регіону.
Як розповіли в міліції, справжня драма розігралася у Веселівському районі. Правда, сценою для трагічного «подання» став будинок однієї з місцевих мешканок. У приміщенні 44-річного чоловіка чекала неприємна несподіванка — його цивільна дружина в обіймах іншого.
Відчувши гіркий смак зради, підігрітий алкоголем останній вибрав звичний йому спосіб вирішення питань, адже вже був засуджений за нанесення тілесних ушкоджень та розбійний напад. Обдурений чоловік вирішив помститися парочці за допомогою ножа. Розквитатися з коханцями, він пішов.
Через деякий час після цього поранений герой-коханець зрештою зміг дотягнутися до телефону і викликав «швидку допомогу». Фельдшер, яка виїхала на виклик, одразу повідомила про тяжко поранених чоловіка і жінку в міліцію.
На місце скоєння злочину швидко прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери оглянули будинок, опитали можливих свідків. Завдяки професійним діям та оперативності місцевих правоохоронців вже через півгодини підозрюваний був затриманий. Далеко від пильних міліціонерів зловмисникові втекти не вдалося — залізні «браслети» зімкнулися на його руках на окраїні села.
Зараз життя коханців нічого не загрожує. Ревнивець затриманий згідно ст. 208 КПК і спрямований в ізолятор тимчасового утримання. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15 год. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Так помста за зраду може обернутися для чоловіка покаранням у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Розслідування триває.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини