Головна Міліціонери продовжують збирати «кримінальний урожай» на блокпостах Запорізької області

Міліціонери продовжують збирати «кримінальний урожай» на блокпостах Запорізької області

by admin

567x454xPM492image001.jpg.pagespeed.ic.LxmKRZFVD6Працівники запорізької міліції продовжують охороняти кордони області, що межують із зоною АТО, в цілодобовому режимі. Вихідні 5 жовтня здалися «врожайними». Зброя, вибухівка, наркотики — це асортимент «цінних речей», які перевозили «гості» нашої області.
Як вже повідомлялося, 30 вересня на блокпосту поблизу смт Куйбишеве міліціонери затримали мікроавтобус, завантажений величезною кількістю зброї і боєприпасів.
5 жовтня близько 00.30 на цьому ж блокпосту співробітники міліції зупинили автомобіль «Кіа», за кермом якого перебував 30-річний житель Київської області. При огляді в салоні міліціонери виявили 9 гранат «РГД-5», 6 запалів «УЗРГМ», 270 патронів калібру 5,45. Все вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при ГУМВС області.
О 15.40 поблизу села Кінські Роздори, Пологівського району, на блокпостуміліціонери зупинили автомобіль під керуванням 35-річного жителя Київського району, який перевозив 2 корпуси гранати «РГД-5», 3 корпуса гранати «Ф-1», 1 корпус гранати «РГО», 6 запалів до гранат, 1 пакет метальної заряду, 1 крупнокаліберний патрон, 4 реактивні освітлювальні патрони.
5 жовтня в 20 годин на блокпосту біля смт Розівка ​​у 27-річного жителя Маріуполя співробітники міліції вилучили паперовий згорток з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору із запахом конопель. Годиною раніше при огляді автобуса сполученням «Маріуполь-Запоріжжя» наблокпосту у села Кінські Роздори Пологівського району у жителя Київської області, 1986 року народження була вилучена конопля. В 21.45 в Бердянський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що на блокпосту в місті Бердянськ зупинений автомобіль «Тойота Королла», у пасажира якого міліціонери виявили та вилучили «коноплю». З якою метою житель Приморського району перевозив наркотичну речовину встановить слідство, повідомили у ВЗГ ГУМВС регіону.



Comments are closed.

News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини