Головна Відносно посадових осіб «Ремондіс Запоріжжя» розпочато кримінальне провадження

Відносно посадових осіб «Ремондіс Запоріжжя» розпочато кримінальне провадження

by admin

92713803Запорізька міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь), ч.1 ст.367 КК України (службова недбалість) відносно посадових осіб ТОВ «Ремондіс Запоріжжя».

Про це повідомив Запорізький міжрайонний прокурор з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері Олександр Забутний, передає прес-служба прокуратури Запорізької області.
Встановлено, що наприкінці вересня — початку жовтня цього року підприємство не забезпечило своєчасне вивезення відходів з прибудинкових територій в декількох районах Запоріжжя. Це призвело до загнивання і розкладання сміття, і відповідно до забруднення навколишнього середовища. А значить, могла виникнути реальна загроза здоров’ю городян.
Матеріали кримінального провадження передані в міліцію для проведення досудового розслідування.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини