Головна Тариф на вивіз сміття зросте на 35%

Тариф на вивіз сміття зросте на 35%

by admin

1406723149_waste_containers_of_remondis_in_munichПредставники компанії «Ремондіс Запоріжжя» оголосили про те, що хочуть підняти тарифи на вивіз сміття. Підвищення складе трохи менше двох гривень, а це 35% від попередньої суми, а саме з 5 гривень 41 копійки до 7 гривень 25 копійок. Компанія стверджує, що тарифи, які були встановлені в 2011 р себе вже не виправдовують.

В кінці вересня — початку жовтня в запорізьких дворах можна було спостерігати, що в них так багато сміття, що вони буквально тонули в ньому. Це сталося через те, що сміття просто не вивозили. Тоді Антон Крайнюк, керівник компанії «Ремондіс», вибачився перед жителями міста за незручності і пояснив це тим, що в усьому винен банк, який заморозив кошти компанії. Але головним фактором, що вплинув на роботу «Ремондіс», був саме низькі тарифи на вивезення сміття.


Зараз вивчається пропозиція компанії про встановлення нових тарифів. Але в тому випадку, коли в місті знову буде зрив графіку вивозу сміття, депутати обіцяють розірвати співпрацю з «Ремондіс» і укласти договір з іншими компаніями

На комісії з екології міської ради депутатам повідомили нову інвестиційну програму компанії «Ремондіс». Найближчим часом в планах компанії придбання двох сміттєвозів і 620 нових контейнерів.



Comments are closed.

News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини