Головна Квитки на матч «Металург» — «Чорноморець» вже в касах

Квитки на матч «Металург» — «Чорноморець» вже в касах

by admin

1364a-mzВ касах стадіону «Славутич-арена» вже можна придбати квитки на матч одинадцятого туру чемпіонату України з футболу між командами запорізького «Металурга» та одеського «Чорноморця».
У перший день листопада запорізька команда проведе свою чергову домашню гру. «Славутич-арена» прийме гостей з Одеси. Гра розпочнеться о 19.30.
Квитки на гру вболівальники можуть набувати відучора в касах «Славутич-арени». Сьогодні каси працюватимуть з 10.00 до 19.30.
Залежно від того, який сектор ви виберете, квитки коштуватимуть від 20 гривень до 70. Крім квитків, в касах також можна буде купити офіційну програму до поєдинку, а ще атрибутику та сувеніри від футбольного клубу «Металург» і книгу «Зірки запорізького« Металурга ». Квитки можна буде придбати також в касах «Карабас-Запоріжжя».
Продаж квитків повністю автоматизовано, а це означає, що в будь-якій касі вам буде дана можливість перевірити наявність квитків, які вам необхідні. А ще ви зможете в зручний час їх купити. Крім цього, всі бажаючі зможуть забронювати собі квиток на сайтах www.musin-concet.com.ua і www.karabas.zp.ua.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини