Головна Рецепти Залишилися яєчні білки? Без борошна і масла за 30 хвилин! Смачніше за Павлову! Хрустке печиво з горішками

Залишилися яєчні білки? Без борошна і масла за 30 хвилин! Смачніше за Павлову! Хрустке печиво з горішками

by admin

Готую хрустке печиво до чаю з горіхами без борошна і масла за 30 хвилин! Мінімум продуктів та часу! Виходить неймовірно смачно! Печиво нагадує коржі Київського торта. Приготувати його легко та просто! І білки не викидаємо!

Інгредієнти:

  • яєчні білки 3 шт.
  • сіль щіпка
  • цукор 200 г
  • ванільний цукор 1 ч. л.
  • лимонний сік 1 ч. л.
  • арахіс обсмажений 100 г

Приготування:

В блендері замішую білки з сіллю до білої піни. Поступово всипаю увесь цукор. Збиваю приблизно ще 10 хвилин, тоді додаю ванільний цукор та лимонний сік.

Обсмажений арахіс подрібнюю окремо в блендері і тоді всипаю до білкової маси та перемішую.

На форму застелену пергаментом викладаю по ложкою печиво. Випікаю при температурі 130 градусів 30 хвилин.

Дуже хрумке і неймовірно смачне печиво!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини