Головна Рецепти Зʼїдять всі ще гарячими! Найсмачніше тісто, яке я знаю і начинка безподобна! Без дріжджів і клопотів!

Зʼїдять всі ще гарячими! Найсмачніше тісто, яке я знаю і начинка безподобна! Без дріжджів і клопотів!

by admin

Сьогодні у мене в меню: пиріжки з незрівнянною начинкою! Пиріжки за цим рецептом готуються дуже просто і ви зможете їх приготувати, навіть якщо у вас немає кулінарної майстерності та досвіду.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 200 г
  • Кефір – 130 г
  • Сметана 25% – 25 г
  • Половина жовтка – 13 г
  • Цукор – 10 г
  • Сіль – 2 г
  • Сода на кінчику ч. л.
  • Олія без запаху 5 г

Начинка:

  • Картопля – 300 г
  • Цибуля – 300 г
  • Вершкове масло – невеликий шматочок
  • Рослинна олія
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком

Приготування:

Тісто:

У каструлі несильно нагріваю кефір, сметану та половину жовтка. Теплий кефір зі сметаною наливаю в миску з борошном, цукром, сіллю і замішую тісто. У середині роблю заглиблення, додаю соду і продовжую замішувати.

Руки злегка змащую рослинною олією, ще трохи розминаю тісто і формую в кульку. Тісто накриваю харчовою плівкою і даю відпочити 15 хвилин.

Начинка:

Відварюю очищену картоплю в підсоленій воді.

У сковорідці на олії та вершковому маслі обсмажую дрібно нарізану цибулю. Щойно цибуля підрум’яниться, додаю кілька щіпок солі і все перемішую. Пюре за смаком солю, перчу і змішую з обсмаженою цибулею. 

Невеликі шматочки тіста розкачую.

Накладаю начинку і скріплюю краї, формую пиріжки. 

У сковорідку щедро наливаю олію і смажу пиріжки, виклавши швом на дно. Обсмажую з усіх боків до апетитно-золотистого кольору. 

Готові пиріжки подаю до столу і насолоджуємося!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини