0
Зазвичай роблю хрін тільки з томатами, цього разу зробила з болгарським перцем, щоб злегка урізноманітнити смак. Вийшло теж смачно і дуже ароматно. Попереду зима і треба обов’язково тримати в холодильнику подібну закуску.
Інгредієнти:
- хрін – 500 г
- помідори – 1,5 кг
- перець солодкий – 4 шт.
- сіль – 1 ст. л. з гіркою
- цукор – 2 ст. л.
- оцет 9% – 2 ст. л.
- часник – 1 зуб.
Приготування:
Для початку вимиваю овочі, хрін очищаю від шкірки.
Хрін нарізаю і викладаю в чашу блендера.
Подрібнюю на дрібну крихту. Якщо немає подібного блендера, прокрутіть через м’ясорубку з насадкою для дрібного помелу.