Головна Рецепти Їмо всю зиму і не хворіємо! Ділюся дуже корисним рецептом! Завжди стараюсь побільше закрити

Їмо всю зиму і не хворіємо! Ділюся дуже корисним рецептом! Завжди стараюсь побільше закрити

by admin

Зазвичай роблю хрін тільки з томатами, цього разу зробила з болгарським перцем, щоб злегка урізноманітнити смак. Вийшло теж смачно і дуже ароматно. Попереду зима і треба обов’язково тримати в холодильнику подібну закуску.

Інгредієнти:

  • хрін – 500 г
  • помідори – 1,5 кг
  • перець солодкий – 4 шт.
  • сіль – 1 ст. л. з гіркою
  • цукор – 2 ст. л.
  • оцет 9% – 2 ст. л.
  • часник – 1 зуб.

Приготування:

Для початку вимиваю овочі, хрін очищаю від шкірки.

Хрін нарізаю і викладаю в чашу блендера.

Подрібнюю на дрібну крихту. Якщо немає подібного блендера, прокрутіть через м’ясорубку з насадкою для дрібного помелу.

Додаю очищений перець, томати й часник. Подрібнюю в однорідну масу.

Переливаю в миску, додаю сіль, цукор і оцет. Ретельно перемішую, накриваю рушником і залишаю години на 2-3.

Потім розкладаю по стерильних банках, закриваю кришками і прибираю в холодильник.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини