Головна Рецепти Якщо ви ще не готували так Кабачки, то біжіть на кухню! Супер рецепт! Виходить дуже смачно

Якщо ви ще не готували так Кабачки, то біжіть на кухню! Супер рецепт! Виходить дуже смачно

by admin

Сьогодні готую кабачки в клярі. Дуже смачні з хрусткою скоринкою, готуються швидко і просто!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт. невеликі (450 г)
  • Яйця – 4 шт.
  • Сіль, перець мелений за смаком
  • Сир твердий – 100 г
  • Зелень петрушки та кропу – 15 г
  • Часник – 2 зуб.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
  • Олія рослинна для смаження – 50 мл.

Часниковий соус:

  • Сметана – 3 ст. л.
  • Зелень кропу – 2 гілочки
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком

Приготування:

Кабачка нарізаю тоненькими пластинками, кладу у миску і кожен шар солю та перчу. Тоді добре перемішую руками, залишаю на 20 хвилин пустити сік.

Збиваю виделкою яйце, додаю сіль і перець, дрібно нарізаю зелень та натираю на терці сир. Перемішую. За бажанням можна натерти часник.

Змішую борошно і панірувальні сухарі. Обвалюю кабачки.

Тоді вмочую кабачки в яєчну суміш.

Обжарюю з обох боків на олії до золотистості. Готові викладаю на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію.

Дуже смакує з часниковим соусом. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини