Головна Рецепти Які супи можна приготувати зі свіжої капусти

Які супи можна приготувати зі свіжої капусти

by admin

Мабуть, таку страву, як борщ зі свіжої капусти, може приготувати кожна господиня.

Але далеко не всі навіть досвідчені кулінари знають про те, що свіжа капуста може стати основним інгредієнтом для інших перших страв.

Подробиці

Наприклад, у Польщі з неї готують курячий суп із солоними огірками.

Для цього вам знадобиться два курячі стегенця. Курку потрібно залити 1,5 л води і довести до кипіння. Зніміть піну, додайте 2 лаврові листочки і продовжуйте варити протягом 20 хвилин.

Капусту треба нашаткувати – вам потрібно 250 г, а 2 морквини потрібно нарізати тонкими скибочками. Крім цього, вам знадобиться 1 цибулина, 2 картоплини та 2 стебла селери – їх потрібно нарізати на кубики.

Також варто запастися 1 зубчиком часнику та 2-3 гілочками петрушки – їх потрібно дрібно покришити.

У каструлю, в якій вариться бульйон, перекладіть овочі, зелень та спеції – 0,5 чайної ложки сушеного чебрецю, стільки ж сушеного майорану, трохи чорного перцю та солі.

Залишилось нарізати тонкою соломкою огірки, витягти з бульйону м’ясо, відокремити від кістки і повернути в каструлю.

Справа за малим – відміряйте половину бульйону і перелийте його в каструлю. Сюди варто покласти огірки і варити їх приблизно 10-15 хвилин.

1 столову ложку борошна потрібно з’єднати зі сметаною (60 г) і відправити разом із огірками в каструлю. Дочекайтеся, поки рідина закипить і варіть ще 5 хвилин.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини