Головна Рецепти Які помилки роблять господині при варінні макаронів, після яких їх неможливо їсти

Які помилки роблять господині при варінні макаронів, після яких їх неможливо їсти

by admin

Багатьом здається, що приготувати макарони дуже просто.

Це дійсно так, але якщо ви не будете робити ці помилки, то вони вийдуть у вас ще смачніше.

Подробиці

Розмір каструлі.

Багато хто недооцінює важливість кількості води, в якій необхідно готувати макарони. Для правильного варіння необхідно використовувати один літр води на сто грамів макаронів. Не нехтуйте цим правилом.

Дотримуйтесь часу варіння.

Фахівці стверджують, що в нашій країні багато хто абсолютно не правильно варить макарони, оскільки ігнорують поради виробників. Якщо на упаковці написано, що необхідно варити протягом 10 хвилин – дотримуйтесь цього часу.

Вода після варіння.

З води, яка містить в собі велику кількість крохмалю, ви можете приготувати дуже смачний соус. Тому краще не виливайте воду, в якій варились макарони, а використайте її в процесі приготування соусу.

Ще одна часта помилка – щоб макарони не злипалися, додати рослинне масло у воду. Робити це не потрібно.

Промивання після приготування.

Італійці тут просто знизують плечима. Насправді макарони не потрібно промивати – так ви залишите на них крохмаль.

Порядок має значення.

Зовсім не правильно викладати макарони на тарілку, а потім поливати соусом. Для того, щоб паста вийшла дійсно смачною – вам необхідно додати макарони в сковороду з соусом і лише потім подавати на стіл.

Глибока тарілка.

Глибока тарілка довше зберігатиме вашу пасту теплою та смачною. А якщо тарілку заздалегідь трохи підігріти – буде ще краще.

Розігріта паста.

Після того, як ви приготували пасту і якщо вона залишилася, краще її не гріти. Вона вже точно буде не такою смачною, як після приготування. Ви можете використовувати її, щоб приготувати інші смачні страви.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини