Головна Рецепти Як смачно замаринувати оселедця: перевірений рецепт

Як смачно замаринувати оселедця: перевірений рецепт

by admin

Після цього рецепта ви не будете купувати оселедці в маркеті. Засолений власноруч завжди смачніший. Спробуйте, не пошкодуєте.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 550 г філе оселедця
  • 100 г води
  • 2 великі цибулини
  • 50 г яблучного оцту
  • 50 г нерафінованої олії
  • 1,5-2 ч. л. солі на смак
  • 1 ч. л. цукру
  • 2 лаврових листи
  • 5 шт. чорного перцю горошку
  • 1 шт. перцю духмяного

Приготування:

Рибу промийте, зробіть розріз на брюшку, вийміть нутрощі, ще раз промийте під проточною водою. Зробіть розріз уздовж хребта й зніміть шкірку. Розділіть рибу на 2 частини, відділіть кістку. Наріжте філе однаковими шматочками. Цибулю наріжте напівкільцями.

Воду змішайте з сіллю та спеціями й доведіть до кипіння. Прохолодіть маринад та змішайте з яблучним оцтом та олією. Викладіть оселедець шарами у скляну посудину. Шар риби, шар цибулі. Залийте маринадом, закрийте кришкою й поставте на 1 добу у холодильник. Після цього можна ласувати оселедцем. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини