Головна Рецепти Як приготувати цукерки «Фереро» в домашньому варіанті

Як приготувати цукерки «Фереро» в домашньому варіанті

by admin

Про ці цукерки знають всі. Вони неймовірно смачні та досить дорогі. Якщо ви також їх любите, тоді рецепт забирайте в кулінарну скарбничку.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • фундук — 110 г;
  • горіхова паста — 60 г;
  • какао — 2 ст.л.;
  • ванільний екстракт — 1,5 ч.л.;
  • кокосове масло  —1 ст.л.;
  • кленовий або інший сироп — 2 ст.л.;
  • морська сіль — дрібка.

Як приготувати

Приблизно 12-14 горіхів відкладіть. Вони потрібні будуть, щоб покласти в центр цукерок. Інші відправте в блендер та подрібніть, але не до стану борошна.

Сюди в блендер покладіть горіхову пасту, какао, ваніль, розтоплене кокосове масло, сироп, сіль. Перемішайте. Маса має триматися при формуванні кульки. Покладіть всередину грішок.

Тепер для цукерок треба зробити глазур. Розтопіть 75 г чорного шоколаду та 1 ч.л. кокосового масла. Краще на водяній бані. Додайте в масу 2-3 ст.л. подрібнених горіхів.

Тепер кожну кульку треба занурити в горіховий шоколад. Лишіть на тарілці або на решітці, щоб глазур застигла. Приблизно на 30 хвилин. Цукерки готові. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини