Головна Рецепти Як приготувати насипний пиріг: смачна випічка без замішування тіста

Як приготувати насипний пиріг: смачна випічка без замішування тіста

by admin

Насипний пиріг дуже простий у приготуванні. За смаком він нагадує “Наполеон”. Вам не доведеться замішувати тісто. Спробуйте хоч раз приготувати і він стане  фаворитом у вашому записнику рецептів.

Подробиці

Інгредієнти
1 склянка борошна
1 склянка манки
1 склянка цукру
8 великих яблук
ванільний цукор
1,5 ч. л. розпушувача
100 г вершкового масла
кориця, дрібка солі

Приготування:

Візьміть миску й змішайте в ній борошно, цукор, манку, сіль та розпушувач. Помийте яблука й натріть на крупній тертці. Приготуйте роз’ємну форму для пирога, застеліть пергаментом.Розділіть суху суміш на 4 рівні частини, а яблука — на 3 частини.

Висипте першу частину суміші у форму й розрівняйте її. Після цього викладіть та розрівняйте частину яблук, змішаних з корицею.  Повторіть накладання шарами, так, щоб зверху була суха суміш. Натріть на крупній тертці вершкове масло й рівномірно розрівняйте його по поверхні пирога.

Випікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин до золотистого кольору. Дайте 30 хвилин, щоб пиріг прохолонув. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини