Головна Рецепти Як приготувати на десерт яблука під білковим кремом

Як приготувати на десерт яблука під білковим кремом

by admin

Оригінальний та ніжний на смак десерт. Можна подати навіть гостям для частування, бо це ще й гарно виходить.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • яблука — 3 шт.;
  • цукор — 3 ст.л.;
  • цукрова пудра — 3 ст.л.;
  • яєчні білки — 2 г;
  • ванільна пудра — 2 г.

Як приготувати десерт

З яблук потрібно видалити центральну частину, але самі плоди мають залишитися цілими. Заглиблення потрібно заповнити цукром.

Викладіть яблука на деко. Трохи на дно налийте води. Поставте в духовку запікатися на 10-15 хвилин. Температура має бути середня.

Тим часом збийте яєчні білки. Додайте в них ванільну пудру та цукрову пудру. Перемішайте крем. Цукрову пудру вводьте порційно, а не всю відразу, бо білки опадуть.

На яблука викладіть крем та поставте в духовку ще на 1-2 хвилини. Крем має злегка стати рум’яним. Десерт готовий. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини