Головна Рецепти Як приготувати млинці на майонезі, які ніколи не рвуться

Як приготувати млинці на майонезі, які ніколи не рвуться

by admin

Мало хто знає, що млинці можна приготувати на майонезі.

Саме завдяки цьому інгредієнту вони не рвуться, а вийдуть м’якими та міцними. Також не засихають у холодильнику і довго залишаються такими ж ніжними, як і одразу після приготування. Готувати такі млинці легко.

Подробиці

Для цього в класичному рецепті тонких млинців потрібно замінити молоко на майонез.

Необхідно в посуд розбити яйця, додати сіль та цукор. Після цього потрібно додати майонез та все перемішати. Потім рекомендується влити теплу воду і знову змішати.

Тільки після цього слід використовувати борошно та розпушувач. Наприкінці приготування тіста додається рослинна олія.

Під час змішування краще використовувати вінчик, щоб уникнути грудочок.

Досвідчені господині радять тісто після замішування відставити щонайменше на 15 хвилин. Це дозволяє всім інгредієнтам краще з’єднатися.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини