Головна Рецепти Як приготувати грибне рагу з вершково-сирним смаком

Як приготувати грибне рагу з вершково-сирним смаком

by admin

Страва, яка завжди має попит. Смачно без будь-яких заперечень. Гриби, вершки та сир — ідеальне поєднання. Рецепт читайте далі у статті.

Інгредієнти

  • гриби — 1 кг;
  • копчене м’ясо або шинка — 250 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • вершки — 8 ст.л.;
  • тертий сир — 4 ст.л.;
  • масла — 4 ст.л.;
  • яйця — 8 шт.;
  • зелень.

Як приготувати

Гриби наріжте шматочками, а шинку соломкою. Цибулю також дрібно нашаткуйте. Обсмажте на олії. Додайте вершки, сіль, перець та протушкуйте протягом 15 хвилин.

Розкладіть в формочки для запікання суфле. Зробіть заглиблення та вбийте туди по одному яйцю. Зверху посипте тертим сиром. посоліть, посипте чорним меленим перцем.

Запікати в духовці при температурі 140 градусів протягом 10 хвилини. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини