Головна Рецепти Як приготувати фарш для голубців

Як приготувати фарш для голубців

by admin

При приготуванні начинки для голубців господині запитують: чи потрібно відварювати рис, з якого м’яса робити фарш, чи потрібно додавати овочі в страву?

Подробиці

По-перше, варто відзначити, що в класичному рецепті голубців використовується фарш із свинини та яловичини, але зараз голубці готують і з курячим фаршем.

Щодо рису, то його потрібно відварити наполовину, інакше сирий рис вбере весь соус для голубців.

До того ж голубці з відвареним рисом швидше приготуються.

Інгредієнти для начинки:

  • Фарш – 500 г.
  • Помідори – 300 г.
  • Рис – 150 г.
  • Часник – 3 зубчики
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Кріп.
  • Перець та сіль за смаком.

Приготування

Обсмажуємо цибулю та моркву.

Промиваємо рис у кількох водах та відварюємо до напівготовності.

Достатньо проварити рис 5 хвилин після закипання. Відкидаємо рис на друшляк і остуджуємо.

Часник пропускаємо через прес.

Помідори тремо на тертці або подрібнюємо у блендері.

У мисці змішуємо фарш, рис, цибулю, моркву, томати, часник і кріп, додаємо сіль та перець і викладаємо начинку на капустяні листи. На один голубець достатньо двох ложок начинки.

Формуємо голубці та тушкуємо їх на маленькому вогні протягом 30-40 хвилин. Страва готова!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини