Головна Рецепти Як приготувати духмяні котлети на сковороді?

Як приготувати духмяні котлети на сковороді?

by admin

Багато хто досі пам’ятає неповторний смак шкільних котлет.

М’яса в таких котлетах було не дуже багато, проте більшість школярів з’їдали їх до останньої крихти.

Подробиці

Шкільні котлети відрізнялися тим, що в їхньому складі замість білого хліба використовувався чорний житній.

Такі котлети кухарі смажили на жирі та на нерафінованій соняшниковій олії.

Щоб приготувати величезні котлети, як раніше у шкільних їдальнях, потрібно врахувати деякі нюанси:

  • потрібно обрізати скоринку у хліба, а м’якуш замочити у воді та розкришити. Подрібнені скоринки підуть на панірувальні сухарі;
  • фарш заправити тертою цибулею та часником, сіллю та перцем, після чого потрібно додати віджатий м’якуш і перемішати;
  • вимішати готову масу слід до липкості;
  • після цього сформуйте котлети бажаного розміру та форми і запаніруйте в хлібній крихті.

Смажте їх на сковороді з двох боків до готовності.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини