Головна Рецепти Як приготувати червоний цибулевий соус

Як приготувати червоний цибулевий соус

by admin

Такий цибулевий соус готують, щоб додавати при тушкуванні чи запікання м’яса. Також він добре підходить до котлет або биточків. Соус має два етапи приготування, бо цибулевий є похідним від основного червоного соусу. Тож розповідаємо як приготувати і той, і інший.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • цибуля — 2 шт.;
  • лимонний сік — 2 ст.л.;
  • масло — 1 ст.л.;
  • сіль, цукор — за смаком.

Як приготувати

Цибулю наріжте кільцями та обсмажте на маслі. До пасерованої цибулі додайте трохи лимонного соку, сіль та цукор. Припустіть до готовності та розведіть основним червоним соусом.

В кулінарії основний червоний соус також має сталу рецептуру. Якщо ви не знаєте як його готувати, тоді подаємо рецепт далі. Отже, для його приготування потрібно в сотейнику розігріти 2 ст.л. масла та спасерувати на ньому 2 ст.л. борошна. Має змінитися колір на світло-коричневий.

Пісдмажте на сковороді по корінь петрушки, селери та моркву (по 1 шт.). Додайте до них 2 ст.л. томатної пасти, розведіть бульйоном її трохи та тушкуйте 10 хвилин.

В борошно підсмажене, постійно помішуючи, влийте проціджений гарячий бульйон. Проваріть 20 хвилин, а тоді сюди додайте засмажку. Ще хвилин 15 потримайте на вогні. Сіль, перець, цукор — за смаком.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини