Головна Рецепти Як приготувати ажурні та тонкі млинці

Як приготувати ажурні та тонкі млинці

by admin

Тонкі ажурні млинці готуються на молоці.

Щоб млинці вийшли як мереживо, тісто має бути дуже рідким та пухирчастим.

Чим більше бульбашок буде в тісті, тим ажурнішими вийдуть млинці.

Подробиці

Для приготування знадобиться міксер, за допомогою якого можна збити тісто в піну.

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 г.
  • Молоко – 200 мл.
  • Вода – 200 мл.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 3 столових ложки.
  • Олія для смаження.

Приготування

Збиваємо яйця, сіль та цукор міксером.

Перемішуємо молоко та воду і виливаємо рідину в яєчну суміш.

Поступово сиплемо борошно і збиваємо тісто, щоб не утворювалося грудочок.

Смажимо млинці на розігрітій сковорідці по 20 секунд з кожного боку до золотистості.

Млинці вийдуть дуже тоненькі та з дірочками.

Такі млинці подають на стіл із варенням або ягодами, а можна загорнути в них будь-яку начинку.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини