Головна Рецепти Як досвідчені господині використовують хвостики від малини і полуниці

Як досвідчені господині використовують хвостики від малини і полуниці

by admin

Ягоди, вирощені на дачній ділянці, – це не тільки смачні ласощі, але й корисний продукт. Вітаміни та мікроелементи містяться як у самих плодах, так і в інших частинах рослини. Саме тому просунуті господині воліють не викидати хвостики, що залишилися від ягід. Їм знайшли більш практичне застосування.

Подробиці

Якщо чашолистки від малини і полуниці засушити і змішати з висушеним листям м’яти, вийде не тільки дуже ароматний, але ще й дуже корисний чай.

Ви можете бути впевнені, що в такому напої, на відміну від аналогів магазинів, використані тільки натуральні компоненти.

Вітамінний збір для чаю можна отримати і із засушеного листя малини, вишні, смородини та липи.

У трав’яному чаї використовують не менш корисні материнку, звіробій та ромашку.

Таке цілюще пиття особливо стане в нагоді, якщо ви підхопили застуду або маєте ослаблений імунітет.

Та й здоровим людям вітамінна добавка до чаю не завадить.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини