Головна Рецепти Всього один інгредієнт допоможе зберегти омлет пишним

Всього один інгредієнт допоможе зберегти омлет пишним

by admin

Приготувати пишний омлет легко, якщо не робити найчастіші помилки. Переважно вони призводять до опадання шапочки, яка так гарно піднімається. Це засмучує.

Наскільки омлет вийде пишним, залежить від компонентів та їх збивання. Деякі господині додають в суміш борошно, сподіваючись, що вона стабілізує страву. Але омлет опадає.

Як правильно приготувати

Є різні способи спробувати зберегти апетитність омлету. Він залишиться гарним та зі скоринкою. Один з інгредієнтів — вершкове масло. Не треба його додавати в омлетну суміш та й сковороду змащувати теж немає потреби.

Візьміть шматочок масла та змастіть кришку з внутрішньої сторони. Така хитрість дає можливість також змастити краще сам омлет та покращити його смак, зберегти пишність.

Перед використання масло має бути м’яким. В процесі смаження не забирайте кришку зі сковороди. В результаті у вас вийде смачний, ніжний та пишний омлет.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини