Головна Рецепти В популярну намазку додала 1 незвичний інгредієнт! Результат просто вау!

В популярну намазку додала 1 незвичний інгредієнт! Результат просто вау!

by admin

У цьому форшмаку з оселедця дуже незвичайне поєднання інгредієнтів. Ви знаєте, я сама не очікувала, що вийде так смачно! І що ще мені подобається – робиться все дуже швидко!

Тож почнемо.

Інгредієнти:

  • Філе солоного оселедця – 150 г
  • Варена морква – 1 шт (100 г)
  • Плавлений сир – 1 шт (90 г)
  • Цибуля – 1 шт (70 г)
  • Вершкове масло – 50 г
  • Волоські горіхи – 0,5 склянки

Приготування:

Цибулю ріжемо на великі шматки.

Варену моркву ріжемо на великі півкільця.

Плавлений сир і філе солоного оселедця також ріжемо на невеликі шматочки.

Викладаємо всі підготовлені продукти в чашу блендера, додаємо сюди ж шматочок розм’якшеного вершкового масла. А тепер додаємо наш незвичайний, начебто, для цього рецепту інгредієнт. Висипаємо в чашу блендера волоські горіхи. Повірте, з ними виходить незвичайно та неймовірно смачно.

Подрібнюємо все до абсолютно однорідного стану.

У результаті ось така маса у нас має вийти. Перекладаємо її в чашу, накриваємо харчовою плівкою і забираємо в холодильник застигнути на пару годин.

Для гарної подачі на стіл я цей форшмак викладаю в невеликі ємності і прикрашаю зеленню.

Але також цією масою можна начинити тарталетки – виходить дуже смачно, і дуже красиво виглядає на святковому столі.

Сподіваюся, що вам сподобався цей рецепт закуски (вірніше сказати, форшмака) із оселедця. Готуйте, а у коментарях пишіть, що у вас вийшло.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини