Головна Рецепти Торт, який обожнюють всі діти! Часто готую на свята! Тут дуже смачний молочний повітряний крем!

Торт, який обожнюють всі діти! Часто готую на свята! Тут дуже смачний молочний повітряний крем!

by admin

Готую дуже смачний шоколадний торт з повітряним молочним кремом. Дуже красивий в розрізі, і смак просто неймовірний!

Інгредієнти:

Бісквіт:

  • Мед 80 г
  • Сода 7 г
  • Яйця 4 шт.
  • Цукор 120 г
  • Сіль щіпка
  • Борошно 120 г
  • Какао 40 г

Крем:

  • Желатин 10 г + вода 60 мл.
  • Вершки 33% 350 мл.
  • Згущене молоко 220 мл.
  • Ванілін за смаком

Глазур:

  • Шоколад 200 г
  • Вершкове масло 100 г

Приготування:

Бісквіт:

Мед в каструлі з товстим дном розтоплюю, додаю соду і перемішую.

Коли маса стає карамельного кольору, забираю з вогню.

Збиваю міксером яйця з цукром і щіпкою солі, до пишної піни.

Додаю мед і перемішую лопаткою.

Всипаю борошно і какао, замішую лопаткою до однорідності. Вливаю масу у форму діаметром 20 см. застелену пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 30-40 хвилин.

Готовий корж охолоджую, накриваю в плівку і кладу в холодильник на декілька годин. Потім  розрізаю на 3 рівні частини.

Крем:

Охолоджені сливки збиваю міксером в білу піну.

Желатин заливаю водою до повного остигання, тоді розтоплюю на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Розтоплений желатин змішую з згущеним молоком.

Змішую дві маси разом міксером.

Збираю торт, змащую кожен корж кремом. Готовий торт накриваю плівкою і ставлю в холодильник мінімум на 6-8 годин.

Глазур:

Шоколад розтоплюю в мікрохвильовій печі, додаю м’яке вершкове масло і перемішую до однорідності.

Змащую торт глазур’ю. Ставлю в холодильник до застигання шоколаду.

Прикрашаю за бажанням і смакую!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини