Сьогодні я хочу запропонувати вам приготувати шоколадний тортик із ніжною начинкою. Робиться дуже просто і швидко. Вийшло шалено смачно!
Інгредієнти:
Тісто:
- згущене молоко 1 банка
- 2 яйця
- борошно 130 гр.
- какао 30 гр.
- розпушувач 2 ч. л.
Крем:
- вершкове масло 180 гр.
- цукрова пудра 180 гр.
- ванільний цукор 10 гр.
- сметана 15-18% 300 гр.
Приготування:
Тісто:
Кладу в миску банку згущеного молока, той самий новий інгредієнт, який я добавила до цього торту. Додаю яйця та перемішую вінчиком.
Далі додаю борошно, какао, розпушувач і перемішую.
Форму (у мене 24 см) змащую рослинною олією і викладаю тісто.
Випікаю приблизно 40 хвилин за 180 °C. Корж, що вийшов, охолоджую і розрізаю навпіл.
Крем:
До м’якого вершкового масла додаю цукрову пудру і ванільний цукор. Збиваю міксером 3-4 хвилини. Далі додаю сметану і так само збиваю міксером 3-4 хвилини.
На корж викладаю половину крему і закриваю другим коржем.
На верх викладаю другу половину крему й обмазую весь торт. Витримую в холодильнику годину і посипаю тертим шоколадом.