Головна Рецепти Скільки цукру класти в млинці, щоб вийшли золотистими

Скільки цукру класти в млинці, щоб вийшли золотистими

by admin

Цукор в тісто для млинців потрібно додавати обов’язково, навіть якщо ви плануєте подавати їх на стіл із варенням або згущеним молоком.

Без цукру та солі млинці виходять прісними на смак.

Подробиці

Млинці, в тісто до яких додали цукор виходять золотистими.

Додати потрібно одну ложку цукру на один літр тіста – ні більше, ні менше.

Рецептів млинців безліч, але є один безпрограшний.

Дотримуйтесь пропорцій і млинці точно вийдуть золотистими та смачними.

Інгредієнти:

  • Молоко, вода, кефір чи закваска – 2 склянки.
  • Борошно – 2 склянки.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 1 ложка.
  • Дрібка солі, олія для смаження.

Приготування

Просіюємо борошно, робимо в ньому всередині заглибину і наливаємо туди поступово молоко або іншу рідину.

Змішуємо борошно та молоко вінчиком і додаємо яйце. Висипаємо сіль та цукор.

Перемішуємо усі інгредієнти до однорідного стану.

Розігріваємо сковорідку. Смажимо перший млинець на краплі олії. Перевертаємо.

Зменшуємо вогонь, щоб млинці не смажилися, а пеклися.

За 10 хвилин стопка млинців буде готова.

Перед приготуванням млинців тісту потрібно настоятися хоча б півгодини, щоб борошно набрякло і почали працювати ферменти.

А ще так у вас буде менше шансів, що млинці прилипатимуть до сковорідки, будуть рватись і пригоряти.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини