Головна Рецепти Що зробити з цибулею, щоб котлети стали смачнішими

Що зробити з цибулею, щоб котлети стали смачнішими

by admin

Карамелізова цибуля ідеально поєднується з будь-якими м’ясними стравами.

Найчастіше її кладуть у котлети для бургерів, додають до шашлику та овочевих гарнірів.

Подробиці

Але цілком доречною буде карамелізована цибуля у звичайних котлетах, вона робить м’ясо соковитим і солодким.

Якщо ви любитель солодкого м’яса, то вам однозначно припадуть до смаку котлети з карамелізованим цибулею.

До речі, в Італії та Іспанії котлети завжди готують на такій цибулі, але нам чомусь більше подобаються котлети з перчинкою.

Як приготувати карамелізовану цибулю

Цибулю наріжте півкільцями і обсмажте в оливковій олії.

Коли цибуля дасть сік і обсмажиться до золотистої скоринки, додайте ложку цукру, щіпку солі і 5 ложок бальзамічного уксусу.

Тушкуємо цибулю під закритою кришкою в соусі 15 хвилин. Солодка цибуля для котлет готова!

Додайте її у фарш разом з батоном, замоченим у молоці, і готуйте котлети за звичним рецептом.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини