Головна Рецепти Що робити, якщо при смаженні картопля прилипає до сковороди

Що робити, якщо при смаженні картопля прилипає до сковороди

by admin

Картопля прилипає до сковороди у випадках, коли допускаються деякі помилки під час приготування.

Однак досвідчені господині знають, як готувати так, щоб вона не прилипала, а страва виходила смачною та ароматною. Для цього слід пам’ятати лише кілька простих правил.

Подробиці

Багато хто після нарізки кладе шматочки овочів у миску з холодною водою. Але під час приготування не варто використовувати мокру картоплю. Зайву вологу варто вимочити паперовим рушником.

Також важливо знати, що при смаженні необхідно класти картоплю у вже розігріту сковороду.

Однак шматочки можуть злипатися і в інших випадках. Наприклад, дуже низька температура смаження, а також закрита кришка сковороди.

Картопля також пристане до дна сковороди, якщо ви перед цим смажили на сковороді м’ясо.

Справа в тому, що залишки білка могли залишитися. Тому багато досвідчених господинь рекомендують брати для м’яса окрему сковороду.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини